It seems that your navigator’s scripts are disabled. Some of your interactions with the website might not work. Please check the parameters of you navigator and reload the page.

The fittest you

Fit mind. Fit body. Fit food.

1 695  EUR

committed on a goal of €3 000

  • 56%funded
  • PROJECT UNFUNDED
  • 20supporters

Lieve jij.

 

Zoals je misschien wel weet start ik binnenkort met een heel groot project. Het project van mijn dromen. 

Al zo lang droom ik van een eigen zaak.  Een zaak waarin zorg voor lichaam en geest centraal staan. Waarin mensen tot rust kunnen komen met yoga, mindfulness, een ontspannende Body Stress Release of een massage, maar daarnaast ook hun energie kwijt kunnen in bootcamps, personal training sessies of een nordic walking cursus in het prachtige aangrenzende natuurgebied. Een zaak waarin ik met hart en ziel zal proberen een verschil te maken voor meisjes die met een eetstoornis worstelen en daar niet de juiste hulp voor vinden, of voor meisjes die uit residentiële behandeling komen en moeite hebben in hun zoektocht naar een nieuwe identiteit zonder eetstoornis. Een zaak waarin ik met foodworkshops en diëtistes mensen op weg wil helpen naar een gezonder, maar tegelijk ook haalbaar eetpatroon.

Een zaak, die andere mensen gelukkiger maakt. Dat is mijn droom.

Helaas kost dit project ook héél veel geld. Op zich geen probleem wanneer de zaak goed draait, maar geld komt pas binnen van de moment dat de zaak is opgestart. Kosten staan helaas ook nu al op me te wachten. De eerste maanden overbruggen gaat pikken, en dat wéét ik.Iemand stelde me onlangs de vraag waarom ik niets met crowdfunding probeer. Nuja, ik wil niet om geld gaan bedelen, want ik ben geen goed doel en er zijn zeker en vast mensen die het meer nodig hebben.

Ik wil gewoon voor mijn geld werken. Maar gelukkig kwam mijn beste vriendin ook daar met een oplossing voor: crowdfunding doen, maar in ruil voor donaties iets terug geven. Zo krijg ik toch nu al wat binnen nog voor de zaak open is, en kan ik hier later iets voor terug geven.

Dat vond ik een fantastisch idee! Voor wat hoort wat, toch?!

Vanaf dat je een bepaald bedrag steunt kan je verschillende dingen in ruil vragen, afhankelijk van het gestorte bedrag. Als je meer wil steunen mag dit natuurlijk altijd, dat ligt volledig in jou handen. Ik ben voor elk beetje dankbaar. 

What are the funds for?

Voor de oprichting en inrichting van praktijk The fittest you in Hoegaarden.

About the project owner

Ik ben Gudrun, 27 jaar, Klinisch psychologe en Personal trainer, met een hart voor mensen. 

In de voorbije jaren heb ik al een heel opleidingstraject achter de rug. Van een bachelor in de geneeskunde, tot een master in de psychologie en een bijkomende opleiding personal trainer en running coach. Alles met maar één doel: ik wil andere mensen kunnen helpen.

Ik weet namelijk zelf hoe het voelt om met jezelf in de knoop te liggen en niet goed in je vel te zitten. Gelukkig weet ik ook hoe het voelt om uit die knoop te geraken en uiteindelijk wel goed in je vel te zitten. Met mijn eigen praktijk wil ik anderen helpen om zich ook beter in hun vel te voelen: mentaal én fysiek. Dat is wat ik het liefste doe, anderen gelukkiger maken.